Oostduinkerke

otell oostduinkerke

© Wim Bladt

U kent Oostduinkerke ongetwijfeld omwille van de paardenvissers in hun gele jassen. Wist u dat dit de enige plaats op de hele wereld is waar garnalen nog op deze manier gevangen worden? Deze deelgemeente van Koksijde heeft echter veel meer te bieden. Er is een erg uitgebreid sportaanbod voor een vakantie vol actie. Zwemmen, golfen, tennissen, surfen … u kan het hier allemaal!

Ook wie op zoek is naar cultuur, komt hier niks te kort. Er zijn verschillende musea die garant staan voor een leerrijke dag. Zo ontdekt u ongetwijfeld iets nieuws in het Nationaal Visserijmuseum. Mooie monumenten en onroerend erfgoed zorgen ervoor dat uw verblijf in Oostduinkerke onvergetelijk wordt.

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

In één van de hotels uit het ruime aanbod, kan u heerlijk tot rust komen. Bereidt u op een comfortabele manier voor op een nieuwe dag vol ontdekkingen in een hotel volledig naar uw wens.

Top 5 hotels in en rond Oostduinkerke:

Alle hotels in Oostduinkerke

  |