Oostende

hotel oostende

Oostende is zonder twijfel één van de bekendste badplaatsen aan de Belgische kust. En dat is helemaal terecht. Deze kuststad biedt een optimale mix van ontspanning en cultuur. Een dagje aan het strand staat garant voor een dag vol plezier. Bouw zandkastelen, glij met een bodyboard op het water of ga rustig pootje baden. Het wordt sowieso een leuke dag!

Elk jaar kan u er terecht voor het filmfestival van Oostende. De mooie musea zoals Mu.Zee en het PMMK (Provinciaal Musuem voor Moderne Kunst) dompelen u onder in een wereld vol kunst. Het mooie onroerend erfgoed in de stad telt prachtige gebouwen. De Belle Epoque wijk, het Spaans huisje, de Engelse kerk … ze zijn één voor één een bezoekje meer dan waard.

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

Na een dag vol ontdekkingen, kan u tot rust komen in één van de verzorgde hotels in en rond Oostende. Zo kan u volledig uitgerust aan een nieuwe onvergetelijke dag beginnen!

Top 5 hotels in Oostende:

Alle hotels in Oostende

  |