De Haan

kust de haan

Als we deze kustgemeente alleen zouden beschrijven als een fraaie, residentiele badplaats, zouden we De Haan onrecht aandoen. Het prettige schilderachtige karakter van De Haan leert u kennen zodra u het typische tramhuisje uit de’Belle Epoque’ met het pittoreske geveltje ziet. De gezellige villa’s in cottagestijl liggen langs bochtige wegen in een heuvelachtig landschap.

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

Wenduine
Waarschijnlijk dankt Wenduine zijn rustig en familiaal karakter aan de lange traditie van kinderkolonies die hier hun pleisterplaats kozen. Zelfs in het hoogseizoen biedt het strand nog de nodige mogelijkheden voor een rustig verblijf. De korte wandeldijk onderbreekt slechts een klein deel van het 4 kilometer lange strand. Zo blijft er nog heel wat strand over dat uitkijkt op een mooie duinrij. Heerlijk wandelingen maak je in de beboste staatsduinen (157 ha), het natuurreservaat de ‘Zandpanne’ en de onmetelijke polders.

Alle nieuws over De Haan
  |