Bredene

kust bredene

Wanneer men de natuur vrij spel laat zoals in Bredene, krijgt men een van de mooiste duinenrijen van de Belgische Kust! Deze majestueuze duinen, die nog steeds als een natuurlijke bescherming tegen zee fungeren, hebben op somige plaatsen een van wel 350 meter. Bredene is een paradijs voor natuurliefhebbers: deze badplaats heeft immers geen zeedijk, zodat de duinen er ononderbroken afglijden in het fijne zandstrand.

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

De duinen
Het is niet verwonderlijk dat Bredene de grootste concentratie van kampeerterreinen van de Belgische Kust heeft. Steden als Oostende en Brugge liggen op fietsafstand, zodat Bredene een ideale uitvalsbasis is voor een bezoek aan de Belgische kunststeden en havens.

De gidsen in Bredene laten u kennismaken met de flora en fauna van het strand en de duinen. ‘t Paelsteenvel, een 10 ha. groot recreatiepark, is vooral bekend om zijn unieke dahliatuinen en als plaats waar jaarlijks het wereldmuziekfestival ‘Dahliade’ plaatsvindt.

Laatste nieuws over Bredene

Alle nieuws over Bredene
  |