Veurne

hotel veurne

U kent Veurne ongetwijfeld door de jaarlijkse boeteprocessie. Elk jaar wordt het lijden van Jezus Christus op een treffende manier weergegeven. Maar niet alleen deze processie maakt van Veurne een echte cultuurstad. De Europese Unie erkende zelfs de boerenpaté van Veurne als een gegarandeerde traditionele specialiteit. Zeker het proeven waard dus!

Het Spaanse Paviljoen, de Vleeshalle, het bakkerijmusuem, het kasteel Beauvoorde in één van de deelgemeentes … ze dragen allemaal bij aan de historische uitstraling van het stadje. Bovendien is deelgemeente Koksijde niet ver weg en ook de andere kustgemeenten zijn makkelijk bereikbaar. Wie dus een uitstapje naar de kust of andere oorden wil maken, zit goed in Veurne.

Verse vis? Verse last minutes!

zee

Trakteer jezelf op een stralende strandvakantie aan een van de Europese kusten of op een exotische, overzeese bestemming. Verzeker je van de allerlaagste prijs!

Bekijk de last minutes

U kan steeds overnachten in een verzorgd hotel. In het ruime aanbod vindt u vast en zeker een hotel dat volledig naar uw wens en budget is.

Top 5 hotels in en rond Veurne:

Alle hotels in Veurne

  |