Hotel Saint Sauveur **** Blankenberge

saint saveur

Hotel Saint Saveur ligt in het centrum van het bruisende Blankenberge. Het mooie zandstrand ligt op slechts 100 meter. Ontspannen kan u dankzij het uitgebreide aanbod wellnessfaciliteiten. Het ideale uitgangspunt voor een verblijf in Blankenberge dus. Natuurlijk behoort ook een dagje Brugge tot uw mogelijkheden.

De 46 kamers zijn modern ingericht en zeer goed onderhouden. U krijgt de keuze uit 3 types: een Design kamer, Design Junior suite of Design suite met bubbelbad. Het personeel is erg vriendelijk. Hun grootste zorg? U een prettig verblijf bezorgen. Op de ruime parking van het hotel kan u zonder zorgen uw wagen kwijt.

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Het ontbijtbuffet, de lunch en het diner à la carte krijgt u in het bekende restaurant starckX. Laat u gastronomisch verwennen! Ontspannen kan u op verschillende manieren: genieten van het verwarmde binnenzwembad, een heerlijk bubbelbad, stoombad … U wordt ongetwijfeld weer helemaal zen. Dankzij de gratis Wifi blijft u verbonden met al uw sociale netwerken of kan u rustig verder werken.

Het openbaar vervoer is vlakbij. Het treinstation, de bus- en tramhalte liggen maar een kleine 500 meter verder op. Ideaal dus om de omgeving te verkennen. Bezienswaardigheden in de buurt zijn het Sea Life Marine Park en het Zuivelmuseum. Natuurlijk kan u ook kiezen voor een stevige strandwandeling en rustig slenteren op de dijk.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |