Mondo Hotel ***Oostende

mondo hotelHet mooie Mondo Hotel ligt midden in het hartje van Oostende. En ook het strand is vlakbij. In de buurt bevinden zich heel wat activiteiten. Ga heerlijk shoppen, bezoek één van de vele musea of bezoek één van de andere badsteden.

Dit hotel in een prachtige art deco-stijl telt maar liefst 59 kamers. Ze zijn allemaal voorzien van een tv, telefoon, radio, airco en badkamer met douche en toilet. Liever iets meer luxe? Dan is de Luxe Ensor Suite iets voor u. U vindt er extra’s zoals een dvd-speler, bureau en keukentje. Maar vooral de badkamer met hydromassage douche, whirlpool en twee toiletten zal u verrassen. Er is geen hotel-restaurant. Maar dit is het ideale excuus om de vele eetgelegenheden in de buurt te verkennen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Oostende is een bruisende stad met gezellige winkelstraatjes. Het strand staat altijd garant voor een dagje plezier. Maar er is nog veel meer te zien en te doen. Breng eens een bezoekje aan het Kursaal Casino of één van de vele musea. Toppers zijn het Kunstmuseum aan Zee, Noordzeeaquarium en het Musuem James Ensorhuis. Explorado is een doe-museum voor het hele gezin waar kinderen (bij)leren terwijl ze spelen. Elk jaar kan u ook het zandsculpturenfestival bezoeken.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |