Ramada Ostend *** Oostende

ramada ostendHet mooie drie sterren-hotel Ramada Ostend heeft een centrale ligging in de mooie badplaats Oostende. Na een kleine wandeling staat u op het fijne zandstrand. Wandelaars en fietsers beleven hier de vakantie van hun dromen. Maar dat geldt ook voor shoppers en cultuurliefhebbers.

Elke kamer van Ramada Ostend beschikt over een flatscreen, radio, wekservice en koffie- en theefaciliteiten. In de aparte badkamer vindt u een bad of douche, toilet en föhn. ’s Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet in de ontbijtruimte. Voor de lunch en het avondeten kan u terecht bij het mooie hotel-restaurant. Of één van de gezellige eetgelegenheden in de buurt. Genieten van een echt Belgisch biertje? Dat kan in de hotelbar.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Met een bus-, tramhalte en station vlakbij wordt het wel heel makkelijk om de Belgische kuststeden te verkennen. Maar Oostende zelf heeft ook heel wat te bieden. Slenter door het mooie centrum en ontdek historische kerkjes. En breng eens een bezoekje aan de jachthaven. U vindt er Mercator. Deze boot is ook een museum. In de Kapellestraat wachten de vele winkels u op. En als u op reis bent met kinderen? Dan is Explorado een garantie op een hele dag plezier met het gezin!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |