B&B The Old House Veurne

b&b the old houseIn de oude dorpskern van het West-Vlaamse Veurne ligt deze sympathieke Bed And Breakfast. Een verblijf in dit prachtig 18e eeuwse huis staat garant voor een vakantie vol variatie. Fan van wandelen en cultuur? Een liefhebber van de Belgische kust? Dan voelt u zich hier zeker thuis!

Alle 14 comfortabele kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon en radio. In de badkamer vindt u een douche, toilet en föhn. Klaar voor een stevig en uitgebreid ontbijt? Dit krijgt u elke morgen in de mooie ontbijtruimte geserveerd. Ook voor de lunch bent u hier welkom. Voor het avondmaal kan u rekenen op de vele gezellige eetplaatsen in het prachtige Veurne.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Deze B&B ligt maar 4 kleine kilometers verwijderd van de zee. Klaar voor een stevige wandeling en een dag vol strandpret? Veurne bedient cultuurliefhebbers op hun wenken. Tijdens een wandeling door het centrum ontdekt u een hele hoop historische gebouwen. De Sint-Walburgakerk, de Sint Niklaaskerk en Vleeshalle zijn maar enkele voorbeelden. Bent u samen met de kinderen op vakantie? Dan is een dagje Plopsaland De Panne een goed idee. 6 minuutjes rijden en u bereikt dit leuke attractiepark. Als u even tot rust wil komen, kan u genieten van de natuur in het Calmeynbos of natuurreservaat Houtsaergerduinen. U merkt het: Veurne heeft voor elk wat wils!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |