Geslaagde vakantie met Holiday Suites!

Een vakantie aan de Belgische kust was nog nooit zo geslaagd als met de vakantieparken die Holiday Suites aanbiedt. Er zijn verschillende plaatsen waar je helemaal tot rust kunt komen, zoals De Panne, Westende, De Haan en De Panne. Badplaatsen welteverstaan, waar je heerlijk op het strand kunt liggen, rond kunt lopen in de duinen en waar je de levendigheid van de dorpjes op kunt zoeken. En houd je van fietsen? Dat kun je hier perfect doen. Je fietst door de mooiste natuurgebieden heen, terwijl je niets hoort dan een serene rust. Kom je weer bij het strand, dan waait het zeebriesje heerlijk door je haren. Het fijne van de Belgische kust is dat je er niet zo ver voor hoeft te rijden, terwijl je toch het ultieme vakantiegevoel kunt ervaren. Je bent even helemaal weg!

Strandhuisjes

Blankenberge
In het kustplaatsje Blankenberge kun je je optmaal vermaken. Je kunt Sea-Life bezoeken, de Velodroom, het Leopoldpark. En dat allemaal vanaf een van de prachtige vakantieaccommodaties die Holiday Suites in het aanbod heeft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vakantiesuite voor zes personen met uitzicht op zee. Wat wil je nog meer? Ben je gezellig met z’n tweetjes, dan kies je een mooie suite met of datzelfde uitzicht op het water of aan de zonkant.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De Panne
Ook De Panne is een mooie bestemming aan de Belgische kust. Hier heeft Holiday Suites eveneens een goed aanbod aan vakantiewoningen. Er zijn appartementen te krijgen voor groepen tot en met zeven personen! Je zult je geen moment vervelen in De Panne. Heb je kinderen dan kun je Plopsaland bezoeken en ben je een liefhebber van natuur, dan is het een goed idee om een van de grootste natuurreservaten van Vlaanderen te bezoeken. Hier kom je zeker tot rust! Ook het centrum van De Panne is een bezoekje waard. Slenter door de charmante straatjes en zijg neer op een gezellig terras. Voor dat ultieme vakantiegevoel!

zwembad

Westende
Dan is er ook nog de badplaats Westende. Hier vind je niet alleen rust, maar ook levendigheid. Bijvoorbeeld op het strand, waar het heerlijk toeven is. Laat je betoveren door het mooie zandstrand en geniet van het strandleven met de leuke boulevard en winkeltjes. Holiday Suites heeft hier een mooi assortiment aan luxe vakantieappartementen. Je kunt er met een klein clubje heen, of met een grotere groep tot acht personen. De perfecte uitvalsbasis voor een weekend, midweek of weekje Westende.

Appartement

De Haan
Ook De Haan is de moeite waard. Een badplaats vol flair! Ook hier is keuze uit een mooi aanbod aan appartementen, voor kleine en grote groepen.

Geef uw mening

*

  |