Een eigen huis aan zee dankzij Sunparks in De Haan

Het vakantiepark De Haan aan Zee biedt ruime vakantiehuizen aan die vlakbij het strand van de Haan liggen. Het is daardoor een perfecte plek om te genieten van de rust en de frisse natuur van de kust, allemaal met het comfort van een eigen huis. De omgeving van het vakantiepark is zeer gevarieerd waardoor strandwandelingen kunnen worden afgewisseld met een excursie of bezoek aan één van de vele kustplaatsen bij De Haan. Met genoeg bezigheden voor jong en oud is het park uitermate geschikt voor gezinnen en vriendengroepen.

De Haan

De accommodatie
Het grote voordeel van de vakantiehuizen die vakantiepark De Haan aanbiedt is de privétuin die ieder vakantiehuis heeft. Zo kunt u altijd in volledige rust genieten van de zon of een boek in uw eigen achtertuin. Er zijn huizen van verschillende groottes beschikbaar, dus u kunt bij vakantiepark De Haan terecht wanneer u met twee personen bent of met een groep van wel twaalf personen. Alle huizen op het vakantiepark beschikken over een badkamer, woonkamer, keuken en één of meerdere slaapkamers. Daarnaast zijn alle huizen uitgerust met de basisbenodigdheden. De keuken is van alle gemakken voorzien, het terras van de huizen is uitgerust met comfortabele tuinmeubels en er is een tv te vinden in de woonkamer. Naast de standaard huizen biedt het vakantiepark ook exclusieve vakantiehuizen aan met extra services en een sauna, tweede televisie en prachtig uitzicht op het meer.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Activiteiten op het vakantiepark
Vakantiepark De Haan biedt verschillende activiteiten aan op het park. Het is dus niet nodig om het park te verlaten voor leuke familieactiviteiten. Het park heeft een indoor zwemcomplex met onder andere een glijbaan, bubbelbad, en wild water rivier. Voor wat ontspanning na al die waterpret kan het sauna en wellness centrum worden bezocht, of het aqua café voor drankjes en snacks. Het park heeft daarnaast ook een tennisbaan, squashbaan, biljarttafel, bowlingbaan en met goed weer is het mogelijk om beachvolleybal te spelen. Voor de allerkleinsten is er het klimparadijs Kids World, een kinderboerderij en meerdere speeltuinen verspreid over het park. Het park heeft bovendien een supermarkt waar u ‘s ochtends verse broodjes kunt halen, maar ook een ruim assortiment aan andere producten kunt vinden. Wanneer u zelf geen zin heeft om te koken kunt u terecht bij Foodplaza, waar u een uitgebreid internationaal buffet vindt.

Aquafun De Haan

Ontdek de omgeving
Het vakantiepark ligt vlakbij de kust van De Haan waardoor u in een mum van tijd een strandwandeling kunt maken of een duik in de zee kunt nemen. Daarnaast zijn er verschillende fietsroutes aanwezig, waarvoor u een fiets kunt huren bij het vakantiepark. Voor een echt dagje weg is het mogelijk om met de kusttram verschillende kustplaatsen te bezoeken, waar u kunt winkelen of kunt genieten van een maaltijd in één van de vele restaurants. Bovendien is vakantiepark De Haan niet ver verwijderd van meerdere attractieparken zoals Plopsaland de Panne, Bellewaerde Park en Sea Life.

Geef uw mening

*

  |