Met Voordeeluitjes vind je een gunstig kustarrangement

Wil je enkele dagen aan het strand doorbrengen en comfortabel overnachten, maar hier niet de hoofdprijs voor betalen? Kijk dan of Voordeeluitjes een voor jou interessante aanbieding heeft. Van Blankenberge en Zeebrugge tot de Nederlandse waddeneilanden: langs een groot deel van de Nederlandse en Belgische kust vind je fraaie hotels waar je soms voor minder dan de helft van de reguliere prijs één of meerdere malen een nacht doorbrengt. Wil je wat verder van huis, kies dan voor een arrangement in bijvoorbeeld Duitsland of Kroatië. Bovendien is bij het kust arrangement ook altijd een ontbijt inbegrepen en veelal daarnaast nog enkele interessante extra’s, uiteenlopend van een gratis behandeling bij een wellnesscentrum tot een kosteloos zwembadbezoek.

© Voordeeluitjes.nl

Bezoek voordelig het beroemde Kurhaus (Scheveningen)
Het Kurhaus bestaat al vanaf het jaar 1818. In de afgelopen eeuwen heeft menig internationale beroemdheid een bezoek gebracht aan dit imposante badhuis, waaronder Bon Jovi, Audrey Hepburn en Winston Churchill. Met de gunstige aanbieding van Voordeeluitjes is een verblijf in het Kurhaus erg voordelig. Je overnacht dan in een klassiek ingerichte kamer met minibar, flatscreen-tv en een extra lang bed. Bovendien is niet alleen een omvangrijk ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen, maar ook een 3-gangen diner bij het restaurant Waves at the Kurhaus. Dit restaurant staat bekend om het gigantische terras van waaruit je uitkijkt op de Noordzee. Als gast van het Kurhaus heb je bovendien gratis toegang tot het Holland Casino.

Goedkoop naar de Nederlandse of Belgische kust
Ben je op zoek naar een voordelig kustverblijf, maar wil je niet inboeten op comfort? Kies dan voor een drie sterren verblijf. Er zijn tientallen hotels waar je uit kunt kiezen, uiteenlopend van het Fletcher Hotel-Restaurant De Coohen in De Koog (Noord-Holland) tot Ibis Styles Zeebrugge aan de Vlaamse kust.


8-daags verblijf in Kroatië al v.a. €280p.p. in HP in 4*-hotel Malin
Promo
3-daags Fietsen aan de Brugse kust arrangement v.a. € 65 p.p.
Promo
4-daags arrangement in Zeeland met tal van extra’s v.a.€ 149p.p.
Promo

Met korting naar een Kroatisch verblijf met privéstrand
Heb je de Belgische en Nederlandse kust al afdoende verkend? Breng dan een bezoek aan het Kroatische plaatsje Malinska, aan de Adriatische Zee gelegen. Dit plaatsje bevindt zich op één van de vele Kroatische eilanden waar zowel natuur- als strandliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Hier overnacht je in het 4-sterrenhotel Malin. Dit hotel ligt direct aan zee en kent een privéstrand dat alleen toegankelijk is voor hotelgasten. Daarnaast zijn er in de nabijheid verschillende restaurants, bars en een wellnesscentrum aanwezig. Wil je al direct bij het opstaan genieten van het uitzicht op zee? Kies dan voor een kamer aan de zeekant van het hotelgebouw. Elke kamer is uitgerust met alle faciliteiten die je van een 4-sterrenhotel mag verwachten, waaronder airconditioning, een minibar en een kluisje. Daarnaast is er een uitgebreid buffet voor het ontbijt én het diner inbegrepen.

De pluspunten van Voordeeluitjes
Wanneer je een kustarrangement boekt via de Voordeeluitjes website dan bespaar je gegarandeerd een groot bedrag op de reguliere prijs. De korting verschilt per arrangement, maar bedraagt soms zelfs meer dan vijftig procent. Daarnaast is er een Nederlandstalige klantenservice die ook vragen over kust arrangementen in het buitenland telefonisch of online snel beantwoordt.


8-daags verblijf in Kroatië al v.a. €280p.p. in HP in 4*-hotel Malin
Promo
3-daags Fietsen aan de Brugse kust arrangement v.a. € 65 p.p.
Promo
4-daags arrangement in Zeeland met tal van extra’s v.a.€ 149p.p.
Promo

Geef uw mening

*

  |