6 exotische vakantiebestemmingen waar je je verlovingsring kan bovenhalen

Vakantie is natuurlijk altijd heerlijk. Lekker met z’n tweeën weg. Zon, zee, strand en even helemaal ontspannen. Wat is nou een beter moment om je geliefde ten huwelijk te vragen? Dit wil je natuurlijk op de mooiste locatie doen. Maar wat is de beste plek? Gelukkig is hier een lijstje met de meest exotische en romantische vakantiebestemmingen waar je je verlovingsring kan bovenhalen:

6 exotische vakantiebestemmingen waar je je verlovingsring kan bovenhalen

© Pexels.com

Lefkas
Drie uur vliegen vanaf Amsterdam en je bent op Lefkas. Dit prachtige Griekse eiland heeft witte stranden, witte rotsen en helderblauw water. Er zijn hier genoeg plekken om de verlovingsring boven te halen. Het idyllische vissersdorp Agios Nikitas is een goede optie, of één van de vele stranden. Op Lefkas liggen een aantal stranden die bestempeld zijn als de mooiste van de wereld, dus de perfecte plek zoeken is niet moeilijk.

Thailand
Veel verder naar het oosten ligt Thailand. Hier is geweldige natuur en cultuur in overvloed. Samen oude boeddhistische tempels bekijken of je laten overspoelen door Bangkok. Het is allemaal mogelijk. Als je echt rust wil is de archipel van Koh Chang een aanrader. Deze eilandjes zijn niet bezaaid met toeristen. Het is er rustig en relaxed. Wil je echt het gevoel alsof je in een paradijs bent wanneer je het aanzoek doet? Dan is dit de ideale plek.

Madeira
Onmisbaar in dit lijstje in Madeira, ook wel ‘het bloemeneiland’ genoemd. Eucalyptusbossen, prachtige baaien en bloemen en planten die je nog nooit hebt gezien. Dit eiland is uitstekend voor lange wandelingen, boottochtjes of gewoon een middag ontspannen op het strand. Verblijf in een prachtig hotel en laat een pittoresk restaurantje het decor zijn voor droom aanzoek.

Hawaï
Hawaï is de ultieme vakantie spot voor verliefde stellen. Hawaï bestaat uit 137 eilandjes en atollen heeft uiteraard adembenemende natuur. De eilanden die bekend staan om hun romantische atmosfeer zijn Oahu, Maui en Kauai. Bezoek overdag de vulkanen of de tropische regenbossen en maak ‘s avonds een wandeling over het strand bij het licht van de fakkels en lantaarns. Romantiek op z’n best!

Sicilie
Dichter bij huis, bij Italië om precies te zijn, ligt het eiland Sicilië. Palermo is de hoofdstad en tevens een betoverende stad. Er is zoveel te doen. Bezoek bijvoorbeeld een concert in het ‘Teatro Massimo Vittorio Emmanuele.’ Dit is het op twee na grootste operagebouw waar je bijzondere concerten kan bijwonen. Geniet na het concert van een authentieke Italiaanse pizza. In de badplaats San Vito Lo Capo vind je een van de mooiste stranden van de Middellandse Zeekust.

Aruba
De laatste plek, maar zeker niet de minste, is Aruba. Net als bij alle andere bestemmingen op dit lijstje ontbreken de witte stranden en azuurblauwe zeeën natuurlijk niet. Maar Aruba heeft ook genoeg te doen voor de avonturier. Sta vroeg op en hike door het spectaculaire landschap van nationaal park Arikok. Hier vind je allerlei bijzondere diersoorten terwijl je tussen de metershoge cactussen loopt. En als je een beetje doorloopt kom je aan bij nog meer prachtige stranden.

De perfecte spot gevonden? Rest je enkel nog het vinden van de perfecte verlovingsring en je bent helemaal klaar voor een geweldig huwelijksaanzoek. Veel succes!

Geef uw mening

*

  |