Hit the beach: 5 enkellaarsjes die je ook aan het strand kunt dragen

Wanneer je aan een zomerse strandvakantie denkt, zijn enkellaarsjes waarschijnlijk niet het eerste schoeisel dat in je opkomt. Toch kan het juist heel leuk zijn om je slippers, sneakers, damesschoenen, loafers en sandalen eens af te wisselen met een mooi paar laarsjes. Enkellaarsjes blijven tenslotte een grote trend voor elk seizoen. Niet alleen naar festivals, maar ook naar het strand doen enkellaarsjes het erg goed. Onze tip: ga in de zomer voor een comfortabele, luchtige schoen. Laat de hoge hakken even staan en kies een paar platte zomerlaarzen. Benieuwd welke modellen perfect zijn voor de zomer? Wij tippen 5 enkellaarsjes die je ook naar het strand kunt dragen.

Hit the beach 5 enkellaarsjes die je ook aan het strand kunt dragen

© Pexels.com

Biker boots met gespen en bloemenprint

Een zomerse variatie op klassieke zwarte leren biker boot. Deze gebloemde laarzen zijn stoer, comfortabel en perfect te combineren met een vrouwelijk zomerjurkje, midirok of juist met een casual jeans short. Dankzij de ritsen trek je deze biker boots gemakkelijk aan en uit op het strand. De metalen gespen maken de coole look helemaal af. Deze vrolijke biker boots vind je hier.

Zwarte cut out boots

De cut out boot is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We spotten al ontelbare it girls met deze stoere laarzen. Ook voor het strand zijn deze laarzen perfect. Door de cut outs zijn de schoenen lekker luchtig en fris, en daarom ook heel goed draagbaar op warmere dagen. Heb jij deze fashionable laarzen al in de kast staan? Je shopt ze hier.

Witte cut out enkellaarsjes met studs

Dankzij de lichte kleur en de grote cut outs zijn deze laarsjes op en top zomers. De opvallende zilverkleurige studs maken deze enkellaarsjes echte eye catchers. Door de textielen binnenkant zijn deze enkellaarsjes ook nog eens enorm comfortabel bij iedere temperatuur. Met een hak van 5 centimeter zijn deze schoenen prima naar het strand te dragen. Deze coole enkellaarsjes vind je hier.

Combat boots

Een lange strandwandeling maken doe je op deze cognac combat boots. Dankzij de rits zijn deze schoenen zowel straks als los te dragen, wat betekent dat ze ook na een hele dag nog ontzettend lekker zitten. Deze laarzen geven elke zomerse strand outfit een stoere grunge twist. Shop deze combat boots direct!

Dr. Martens Pascal roze metallic

Elke basic strand outfit krijgt direct een zomerse boost met deze metallic roze Dr. Martens enkellaarsjes. Het metallic effect is namelijk helemaal hot deze zomer. Deze laarzen zijn niet alleen leuk met een jurkje, maar ook met een stoere ripped jeans en een vintage t-shirt. Met deze roze enkellaarzen ben je gegarandeerd de meest fashionable beach babe. Shop deze boots meteen, voordat ze uitverkocht zijn!

Welke enkellaarsjes draag jij deze zomer naar het strand? In de webshop van Sacha.be vind je altijd de nieuwste modellen en de coolste collecties.

Geef uw mening

*

  |