5 zomerse sneakers om mee langs het strand te flaneren

Als je aan de zomer denkt denk je natuurlijk direct aan zon, zee en strand. En sandalen en slippers. Waar je misschien niet direct aan denkt zijn sneakers. En dat is zonde. Er zijn hele toffe zomerse sneakers die perfect zijn om mee langs het strand te flaneren. En laat nu Sacha hele toffe damesschoenen hebben, waaronder sneakers, die perfect zijn voor een zomerse dag aan de kust. Met een hele grote collectie kan het soms lastig zijn om te kiezen. Ook al zijn alle sneakers hip en trendy voor dit seizoen hebben wij toch onze 5 favorieten voor jou op een rijtje gezet.

Witte Sneakers

© Kustonline.be

1. De witte touwzool plateau zool sneaker
Deze sneaker is super on trend zoals ze in Amerika zeggen. Hij combineert eigenlijk twee schoenen in één. De witte touwzool plateau geeft de schoenen een zomerse espadrille vibe en de bovenkant is een sneaker pur sang. De witte kleur maakt de schoen perfect voor in de zomerse sferen. Combineer deze sneakers met je leukste zomerse outfit; kleine tip- ze gaan ook heel goed in combinatie met denim. Een leuk spijkerrokje of een denim jeans kun je helemaal afstijlen door ze te combineren met deze sneakers.

2. De okergele tijgerprint dadsneakers
Hou je meer van felle kleuren en wil jij deze zomer goed opvallen? Koop dan de okergele dadsneakers met een dierenprintje. Je combineert twee trends in één: de robuuste dadsneakers en een dierenprintje. Elke outfit wordt direct een stuk zomerser en vrolijker met deze opvallende kleuren. Heb je een egale outfit in één basiskleur, dan kun je deze sneakers er perfect onder dragen. De echte mode daredevils onder ons kunnen deze ook combineren onder een felgekleurde outfit.

Platformsneaker

© Sacha.nl

3. Zwarte platform sneakers met stippen
Wil jij graag wat opvallen maar direct niet met veel verschillende kleuren werken? Kies dan voor de trendy en comfortabele zwarte platform sneakers met witte stipjes. Deze schoenen zitten niet alleen lekker, ze vallen ook op door de vrolijke stippen. Combineer deze met een mooie zomerse jurk voor een frisse look!

4. Roze lage sneakers
Ben jij juist voor lieflijke kleuren en outfitjes en wil je deze ook graag eens combineren met een sneaker in plaats van een sandaal? Kies dan de roze lage sneakers. Door de kleur van de schoen wordt de robuustheid van de sneaker verzacht en kunnen deze perfect onder een zomerse jurk of shorts gedragen worden. Dit model komt ook in een witte en zwarte kleur.

Roze sneaker

© Sacha.nl

5. Zwarte lage sneakers met details
Deze robuuste dadsneakers zijn helemaal hip en happening. Er gebeurt zo veel in de schoen qua kleur en design dat je de schoen het beste kunt combineren met een zomerse outfit die niet te veel verschillende kleuren bevat. Ga je bijvoorbeeld helemaal in het zwart of juist in het wit dan zijn deze sneakers perfect. Vrolijk je basic outfit op met een trendy en gekleurde dad sneaker!

Geef uw mening

*

  |