Aquilon Boutique Hotel ** Blankenberge

aquilon

Het Aquilon Boutique Hotel ligt pal in het centrum van de veelzijdige kuststad badplaats Blankenberge. Strandliefhebbers vinden hier alles wat ze nodig hebben: het strand is vlakbij!

Het hotel telt 36 kamers. Eén voor één zijn ze mooi onderhouden en voorzien van alle comfort. U vindt op elke kamer een televisie, kluisje en telefoon. In de badkamer staan een douche en toilet. Er is ook een föhn aanwezig. U kan gratis gebruik maken van de Wifi.

 

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

U begint de dag goed: geniet van een uitgebreid ontbijt. ’s Avonds kan u steeds kiezen voor een heerlijk diner.

Blankenberge is de ideale stad voor wie zin heeft in een gevarieerde vakantie. U kan er shoppen en lekker eten in de vele restaurants. Natuurlijk mag een dagje strandpret niet ontbreken tijdens uw verblijf. Maar ook een bezoek aan het romantische Brugge is een goed idee.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |