Hotel Sabot D’Or ** Blankenberge

sabot dor

U plant een vakantie in Blankenberge? Hotel Sabot D’Or ligt in het hartje van het gezellige centrum. En ook het strand en de zee zijn vlakbij. Door zijn voordelige prijzen en eenvoudig maar verzorgde kamers, ktijgt u bij dit hotel een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Het hotel telt 70 kamers. Ze zijn sober maar netjes ingericht en voorzien van alle comfort. Elke kamer heeft een televisie, radio, telefoon en badkamer met douche en toilet. ’s Morgens krijgt u een heerlijk ontbijt in de gezellige ontbijtzaal. Voor de lunch en het diner kan u terecht bij het hotel-restaurant. U vindt er zowel internationale als regionale gerechten: een aanrader! In de bar heerst altijd een gemoedelijk sfeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Het centrum van Blankenberge bevindt zich op wandelafstand. Net al het treinstation, de bus- en tramhalte: ideaal om op een makkelijke manier de omgeving te verkennen! Ga pootje baden in de zee, beleef een dag vol strandpret en geniet van het zonnetje op één van de vele terrassen. Het Sea Life Marine Park is vlakbij. En ook een daguitstap naar de historische stad Brugge is het overwegen waard.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |