Beach Palace Hotel **** Blankenberge

beach palace

Het Beach Palace Hotel staat synoniem voor luxekamers, wellness en beauty. U gaat naar zee om volledig te ontspannen? Dan is dit het verblijf van uw dromen.

Het hotel heeft maar liefst 100 prachtige kamers in 3 verschillende stijlen. U kan kiezen voor Luxe, Park of Marine. Elke kamer is zorgvuldig afgewerkt en wordt mooi onderhouden. Het spreekt voor zich dat alle comfort aanwezig is.

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Uitzonderlijk aan dit hotel zijn de uitgebreide wellness mogelijkheden. U kan er zwemmen in een verwarmd binnenzwembad, aan de conditie werken in de fitness, bruinen onder de zonnebank of u volledig overgeven aan de ontspanning. Denk aan een Turks stoombad, sauna en beautysalon.

Ontbijten met zicht op zee is een droom die hier werkelijkheid wordt. Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet met allerlei Europese specialiteiten. Stijvol dineren kan in het restaurant van het hotel: restaurant Royal. Dit Franse restaurant heeft een heerlijke menukaart waarin vis vaak de hoofdrol speelt. De bar l’Apero heeft een Engelse stijl: het is er altijd gezellig vertoeven.

Uw wagen kan u kwijt op de privéparking. En het station en de tramhalte zijn vlakbij. U kan heerlijk wandelen in de stad of in de duinen. Bij de VVV van Blankenberge vertrekt bijvoorbeeld een route van 7 kilometer.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |