Grand Hotel Belle Vue **** De Haan

grand hotel belle vue

Dit mooie hotel ligt pal in het centrum van De Haan. Het heeft een stijlvolle bistro en verzorgde kamers. De ideale uitvalsbasis dus voor een vakantie aan De Belgische kust.

Alle 40 kamers zijn uitgerust met het nodige comfort. U heeft er een televisie, telefoon, kluisje, minibar en badkamer met bad of douche en toilet. Bovendien kan u gratis gebruik maken van het draadloos internet.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

’s Morgens kan u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Lunchen en dineren kan u in het hotel-restaurant Bistro Place.

Door de centrale ligging van het hotel, weet u steeds wat doen. Wat dacht u van een wandeling op het langste strand van de Vlaamse kust? Het Kunstmuseum aan Zee is ook een bezoekje waard. Oostende ligt vlakbij. Daar kan u heerlijk winkelen. Ook Brugge is goed bereikbaar vanaf het Grand Hotel Belle vue.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |