Hotel Gulden Vlies ** Brugge

gulden vlies

Het prachtige herenhuis van Hotel Gulden Vlies ligt midden in het romantische Brugge. Geniet van dit familiehotel in unieke art deco stijl en verken de omgeving op uw eigen tempo. Het “Venetië van het Noorden” wacht op uw bezoek.

Met 7 kamers is dit hotel eerder kleinschalig. Maar dat draagt net bij tot een gezellige, familiale sfeer. Alle kamers hebben een televisie, radiowekker, föhn en badkamer douche en toilet. Er is draadloos internet aanwezig.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Elke dag start u hier met een heerlijk vers en uitgebreid ontbijt. Het hotel heeft zelf geen restaurant of bar. Maar er zijn genoeg leuke eetgelegenheden in de buurt waar u kan gaan lunchen en dineren. Vraag gerust tips aan het personeel. Zij wijzen u graag de weg naar hun favoriete adresjes.

Als u dan toch de omgeving gaat verkennen, begint u best bij de Grote Markt. Op 10 minuutjes stappen, staat u er. Op zoek naar een leuke daguitstap? Brugge heeft u heel wat te bieden. Wat dacht u van Gruuthuuse of het Belfort? En niet te vergeten de gezellige winkelstraatjes. Maar ook een dagje aan de Belgische kust is een aanrader. Het is maar 20 minuten rijden naar Oostende, Blankenberge of Knokke. Ook Gent, Antwerpen en Brussel zijn vlakbij. U hoeft zich dus nooit te vervelen.

BannerKustonline

Reacties

  1. Vercammen zegt:

    Beste, hebben jullie nog een tweepersoonskamer vrij voor dit weekend?

Geef uw mening

*

  |