Hotel Prado *** Oostende

prado

Hotel Prado is zeer centraal gelegen: midden in het hartje van Oostende. Het casino, strand, park, de zeedijk en het winkelcentrum … ze liggen allemaal vlakbij. De ideale uitvalsbasis voor een verblijf aan de Belgische kust dus!

Alle kamers van het hotel hebben een televisie, koelkastje en badkamer. Deze is voorzien van een föhn, ligbad, douche en toilet. Er zijn verschillende typen kamers. Een standaardkamer bevindt zich aan de achterkant van het gebouw. Kamers aan de voorkant hebben een prachtige parkview: u kijkt er uit op het Marie-Joséplein. Verder zijn er ook een paar luxe kamers. Deze zijn extra groot. Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Om de dag goed te starten, kan u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Dit hotel heeft geen eigen restaurant. Maar dat geeft u de kans om de talrijke eetgelegenheden in de buurt te verkennen. Er is wel een gezellige loungebar waar u bij een drankje kan nagenieten van een geslaagde dag.

Oostende is een levendige stad met talrijke leuke bezienswaardigheden en evenementen. Er zijn ook een heleboel mooie musea zoals Mu.ZEE en Museum James Ensorhuis. Modeliefhebbers kunnen er heerlijk winkelen.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |