Alfa Inn Hotel *** Blankenberge

alfa inn

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel in het centrum van Blankenberge? Zoek niet verder. Alfa Inn Hotel biedt een ideale mix van onstpanning voor zowel kinderen als hun ouders. Bovendien zijn er in de buurt heel wat bezienswaardigheden. En ook andere kuststeden zijn vlakbij. Een geweldige uitvalsbasis voor uw verblijf aan de kust!

Het Alfa Inn Hotel heeft prachtige kamers die recent vernieuwd werden. Ze zijn voorzien van al het comfort dat u nodig heeft. Bovendien liggen alle kamers rond de binnentuin. Zo kan u steeds genieten van een rustgevend uitzicht. Dit hotel heeft ook nog 15 appartementen voor 2 tot 16 personen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Kinderen kunnen zich volledig uitleven in de tuin of speelhoek. Maar zij zullen zich ongetwijfeld ook amuseren in de videoruimte en biljartzaal. Ondertussen kunnen de ouders heerlijk ontspannen in een wellness center. Bruinen op het zonneterras of heerlijk genieten in het solarium en de privé sauna staan op het programma.

Dit hotel heeft geen eigen restaurant. U krijgt er ’s morgen wel een schitterend ontbijtbuffet met champagne. Geniet van de live pianomuziek op de achtergrond. Op 200 meter bevinden zich een treinstation, bushalte, tram- en bushalte. Bent u klaar om de omgeving te verkennen? Oostende, Knokke en Brugge zijn vlakbij!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |