Hotel Westendia ** Westende

westendia

Hotel Westendia ligt in een rustige buurt in Westende. De sfeer is er gemoedelijk en het strand is vlakbij. Wandelaars voelen zich hier meteen thuis.

Alle 15 kamers zijn standaard voorzien van een televisie, bureau, badkamer met bad of douche en toilet. Het hotel heeft geen eigen restaurant. Gelukkig zijn er in de buurt een heleboel leuke eetgelegenheden die het ontdekken waard zijn.

 

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Westende is de ideale badplaats voor wie van wandelen houdt. Lekker slenteren op het strand of een stevige wandeling door de duinen mogen dus niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het is ook heerlijk vertoeven in het pittoreske dorpje zelf. U kan gratis parkeren aan het hotel. Als u dus liever wat verder gaat: de auto staat vlakbij.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |