Zon en Zee Appartementenhotel *** Westende

zon en zee aparthotel

Dit hotel is ideaal voor wie graag zijn eigen plekje heeft maar ook wil genieten van de service van een hotel. Westende is een rustige badplaats en dit hotel bevindt zich op minder dan 10 minuten stappen van de zee. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn dus aanwezig.

Dit familiehotel beschikt over ruime kamers en comfortabele studio’s. Deze zijn eenvoudig ingericht maar voorzien van alle comfort. U kan ook steeds verblijven in een appartement. Er zijn altijd een balkon, zithoek en slaapbank aanwezig. Deze kan u omvormen tot een tweepersoonsbed. Geniet trouwens van de gratis Wifi.

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Er is geen hotel-restaurant maar u kan lekker zelf kokkerellen op het appartement. Even geen zin om te koken? Er zijn genoeg fijne eetplaatsen in de buurt. Het centrum van Westende ligt op een kleine 100 meter en de tramhalte is vlakbij. Met Plopsaland en Bellewaerde in de buurt, weet u altijd wat te doen. Vergeet niet een dagje strandpret in te plannen!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |