Zeeparel budgethotel Westende

zeeparel

Zeeparel budgethotel is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een goedkoper verblijf aan de Belgische kust. Bovendien heeft het hotel een gunstige ligging. Het strand van het gezinsvriendelijke Westende staat altijd garant voor een fijne tijd met het gezin. En vlakbij liggen Brugge en Plopsaland.

De kamers in dit hotel zijn eenvoudig. Maar u vindt er alle comfort die u nodig heeft. Zo kan u rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ontbijten doet u in de gezellige eetruimte. Er is geen hotel-restaurant. Maar aarzel niet om de gezellige restaurants en brasseries uit de buurt te verkennen.

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Vlakbij het hotel ligt een tramhalte. En het strand ligt op slechts 250 meter. Badstad Nieuwpoort ligt maar 5 km verder. En Plopsaland bevindt zich ook in de buurt. Natuurlijk kan u ook steeds een stevige wandeling maken in de duinen. Of romantisch pootje baden in de zee.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |