Villa Alice ** Westende

villa alice

Villa Alice ligt in het hartje van Westende. Dit gezellige hotel werd onlangs volledig gerenoveerd en ligt vlakbij de zee en het mooie zandstrand. In het rustige Westende is het altijd fijn vertoeven. Wandelaars, fietsers en liefhebbers van de kust hebben hier de vakantie van hun dromen.

Elke kamer in Villa Alice heeft een televisie, minibar en badkamer met douche en toilet. Bovendien kan u er genieten van gratis Wifi. ’s Ochtends wordt een heerlijk ontbijt gereserveerd? Voor de lunch of het diner kan u terecht in het restaurant van het hotel. Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere leuke eetplaatsen op de dijk en in het centrum. In de gezellige bar kan u nagenieten van een leuke dag.

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Vlakbij het hotel is een tramhalte. Het strand en duinen zijn een ideaal decor voor wie van wandelen houdt. Fietsers kunnen via de dijk makkelijk naar een andere badplaats. Op de dijk is het heerlijk slenteren langs de vele winkeltjes en restaurants. Een dagje eropuit met de kinderen? Plopsaland is niet ver weg!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |