Royal Astrid *** Oostende

royal astrid

Hotel Royal Astrid heeft de ideale locatie voor een vakantie aan de kust. Het centrum van Blankenberge is vlakbij. Net als het strand! Hier komt u om heerlijk te ontspannen: het hotel heeft een uitgebreide wellness.

Alle kamers van het hotel bieden het nodige comfort. Een televisie, badkamer met douche en toilet… ’s Morgens kan u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Voor het diner bent u van harte welkom in het restaurant van het hotel.

 

 

 


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Overdag kan u lekker relaxen dankzij de uitgebreide wellness mogelijkheden. Wat dacht u van een sauna, Turks bad of stoombad? Er is ook een heerlijk zwembad.

Oostende is een bruisende stad. Er is altijd wel iets te beleven. Ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de Wellington renbaan. Of maak een uitstap naar het jaarlijkse zandsculpturenfestival. En een dagje strandpret mag natuurlijk niet ontbreken!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |