Hotel Oxalis ** Koksijde

hotel oxalisOp zoek naar romantiek? Dat vindt u zeker tijdens een verblijf in Hotel Oxalis. Het strand ligt op een kleine wandelafstand van het strand. Vlakbij ligt een gezellige lunchroom. En in de buurt is er een groot aanbod aan activiteiten en daguitstappen. Cultuurliefhebber, wandelaar of romanticus? Dan wordt dit het verblijf van uw dromen.

Dit kleinschalige hotel telt zes verzorgde kamers. Ze hebben allemaal een mooie landelijke Franse stijl. U beschikt altijd over een televisie, zitje en badkamer. Bovendien kan u er gratis gebruik maken van draadloos internet. De kamers op de eerste verdieping bieden u een balkon. Als u verblijft in één van de tuinkamers, kan u genieten van een terras. De dag begint u met een smakelijk ontbijt. Voor de lunch of het avondeten kan u een beroep doen op lunchroom Loxely Cottage. Deze zaak baadt in dezelfde gezellige sfeer als het hotel.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Romantisch hand in hand slenteren over het strand… Is er iets leukers? Als u op zoekt bent naar iets meer actie kan u een fiets huren bij het hotel. Volg de kustlijn en breng een bezoekje aan andere kussteden. In de buurt ligt een groot aantal kunstgalerijen en musea. Leuke daguitstappen vlakbij zijn Raversyde, het abdijmuseum en Plopsaland De Panne.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |