Hotel Lehouck ** Koksijde

hotel lehouckKoksijde is een aangename badplaats. En hotel Lehouck is een zeer aangenaam hotel met een uitgebreid aanbod sportmogelijkheden. Het strand ligt op slechts 50 meter, in de buurt vindt u een groot aantal musea, wandel-en fietsroutes en andere activiteiten. Klaar voor een onvergetelijke vakantie?

Alle 12 kamers van dit gezellige hotel beschikken over een televisie, telefoon en badkamer met douche en toilet. In het hotel-restaurant kan je ’s morgens genieten van een heerlijk ontbijt. En ook voor het avondeten ben je hier meer dan welkom. Natuurlijk zijn de vele restaurants en cafeetjes in de buurt ook het verkennen waard.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Zin in een actieve vakantie? Dan bent u aan het juiste adres. Hotel Lehouck geeft u verschillende mogelijkheden om uw dag sportief door te brengen. Wat dacht u van een partijtje (midget)golf? Een wedstrijdje squash of tennis? Ook bowlen en kegelen behoren tot de mogelijkheden.

In de buurt kan je heerlijk wandelen en fietsen. Maar ook interessante musea bezoeken. Denk maar aan het abdijmuseum Ten Duinen of museum Paul Delvaux. Plopsaland De Panne is het ideale decor voor een hele dag pret met het ganse gezin.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |