Zeegalm Aparthotel ** Middelkerke

zeegalm aparthotelDit mooie familiehotel in Middelkerke ligt vlakbij de zee. Ideaal voor een dagje strandpret. En het hotel zelf heeft een heleboel faciliteiten die voor een aangenaam verblijf zorgen. Denk maar aan een buitenzwembad en tennisbaan.

Alle appartementen bestaan uit een woon- en slaapgedeelte, keuken en balkon. U vindt er een televisie en aparte badkamer met bad, douche en toilet. ’s Morgens begint uw dag goed met een uitgebreid ontbijt. In juli en augustus kan u in de cafetaria ook terecht voor lekkere hapjes en drankjes.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Tijdens deze zomermaanden is ook het buitenzwembad open. Kinderen kunnen terecht op het speelplein of het voetbalveld om zich sportief uit te leven. Breng uw tennisracket mee en laat uw tegenstander alle hoeken van het tennisveld zien! U merkt het al: hier is alles aanwezig voor een leuke vakantie.

En ook in de buurt is een groot aanbod aan activiteiten. Wat dacht u van een leuk dagje waterpret in Aquafun? Of een spannend dagje uit in Plopsland De Panne? Bezoek de Dronkenput en laat u verrassen! U kan natuurlijk ook steeds terecht op het strand: op slechts 5 minuten wandelen bent u er! En neem gerust uw trouwe viervoeter mee. Zeegalm Aparthotel ligt centraal tussen stranden waar honden toegelaten zijn.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |