Vakantiedomein Hoge Duin ** Oostduinkerke

vakantiedomein hoge duinOp zoek naar een geslaagde gezinsvakantie aan de Belgische kust? Dan bent u bij vakantiedomein Hoge Duin aan het juiste adres. Dit domein ligt in het centrum van Oostduinkerke. Kinderen zullen zich hier amuseren dankzij verschillende faciliteiten. En ook wandelaars en fietsers beleven hier de vakantie van hun leven door de geweldige omgeving.

U vindt hier kamers voor 1 tot 2 personen. Maar ook grotere familiekamers voor 3 tot 4 personen. Overal beschikt u over een televisie en een eigen badkamer met toilet en douche. Bovendien kan u gratis gebruik maken van de vaste internetverbinding. ’s Ochtends kan u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Napraten en poolen kan u in hotelbar Beaufort.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De speeltuin met zandbak en speeltuigen zorgt ervoor dat kinderen zich hier niet vervelen. Ze kunnen ook tafeltennis spelen of een balletje slaan op de grote tennisbaan.

Wandelaars op zoek naar een uitdaging? In natuurgebied Doornpanne ligt de hoogste duin van België: de Hoge Blekker. Op zoek naar leuke daguitstappen voor het hele gezin? Het strand van Nieuwpoort aan zee ligt op slechts 700 meter. Ideaal voor een dagje zandkastelen bouwen en pootje baden in zee. Liever iets meer spanning? Pretpark Plopsaland De Panne is vlakbij!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |