Hotel Cosmopolite *** Nieuwpoort

hotel cosmopoliteMidden in het centrum van Nieuwpoort ligt het trendy hotel Cosmopolite. De zee en het strand bevinden zich op een kleine wandelafstand. Net als de haven en de belangrijkste winkelstraat. Dit hotel vormt het ideale decor voor een geslaagde vakantie aan de Belgische kust!

Alle kamers zijn verzorgd en beschikken over een minibar, kluis, telefoon en televisie. U vindt er ook een gezellige zithoek en badkamer met bad of douche en föhn. Op veel kamers is het toilet apart. ’s Morgens geniet u hier van een heerlijk ontbijtbuffet. Voor de lunch en het diner kan u terecht bij het hotel-restaurant ComilFo.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Dit kindvriendelijke hotel heeft alles in huis om ook kinderen de tijd van hun leven te geven. Er is een speciale kidscorner met bioscoop en spelletjes. Het zwembad naast het hotel staat garant voor een heleboel waterpret. En voor gasten van Hotel Cosmopolite is de toegang gratis!

Nieuwpoort is een gezellige badplaats. Op zoek naar een vakantie vol zon, zee en plezier? Dat vindt u hier! Op de verkeersvrije dijk is het heerlijk slenteren. En dat is ook het geval in de belangrijkste winkelstraten: de Albert I-Laan en de Lombardsijdestraat. Met de kinderen op vakantie? De tram rechtover het hotel brengt u naar het populaire Plopsaland De Panne. Klaar voor een dagje plezier met het hele gezin? Ook het romantische en historische Brugge is een bezoekje waard.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |