Hotel Albert 2 Ostend ** Oostende

hotel albert 2 ostendIn het centrum van het bruisende Oostende, ligt hotel Albert 2 Ostend. Het fijne zandstrand ligt op 200 meter. En een heleboel bezienswaardigheden, restaurants en winkelstraten liggen op een kleine wandelafstand. Een verblijf in dit hotel is ideaal voor wie het mooie Oostende op een makkelijke manier wil verkennen.

Alle 90 kamers zijn verzorgd en voorzien van alle comfort. U kan er gebruik maken van een televisie, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, kluisje en bureau. De badkamer beschikt over een douche of bad en toilet. In de hotelbar kan u ’s avonds gezellig napraten over een geslaagde dag. U kan hier ook gratis gebruik maken van het draadloos internet.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Oostende is de ideale badstad voor wie op zoek is naar een gevarieerd verblijf aan de Belgische kust. U kan er heerlijk wandelen op het strand en pootje baden in zee. Maar ook gezellig slenteren in het mooie centrum. U ontdekt er de St. Petrus- en Pauluskerk. Shoppen kan in de Kapellestraat en Adolf Buylestraat. In de jachthaven vindt u het schip Mercator. Eén van de vele musea die Oostende te bieden heeft. Ook ‘s avonds hoeft u zich hier niet te vervelen. Durft u een gokje wagen in het Casino Kursaal?

BannerKustonline

Reacties

  1. de Clercq herman zegt:

    Hoeveel kost het voor twee personen inclusief ontbijt voor twee dagen

Geef uw mening

*

  |