Hotel Ter Zilte *** Nieuwpoort

ter zilteHet charmante hotel Ter Zilte bevindt zich in hartje Nieuwpoort. Dit hotel is ideaal voor wie er even een weekendje tussenuit wil. Het is heerlijk vertoeven op de comfortabele kamers. En in de buurt liggen een groot aantal bezienswaardigheden.

Met maar 4 tweepersoonskamers is dit hotel nogal kleinschalig. Maar dat draagt net bij tot de familiale en gemoedelijke sfeer waarin u terecht komt. Alle kamers beschikken over een tv, minibar en kluis. In de badkamer kan u een regendouche en toilet verwachten. Bovendien mag u hier gratis gebruik maken van het draadloos internet. Het hotel heeft geen eigen restaurant. Ideaal dus om alle leuke eetgelegenheden in de buurt uit te proberen!


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

In Nieuwpoort is een heleboel te beleven. U vindt er de grootste jachthaven van Noord-Europa. Natuurliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in natuurreservaat de IJzermonding. U vindt hier ook heel wat historische gebouwen zoals de Sint-Laurenstoren en de Sint-Bernarduskerk. Een boottocht brengt u naar Diksmuide of een andere bruisende kuststad: Oostende.

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |