The Imperial *** Oostende

the imperialHet stijlvolle drie sterren-hotel The Imperial heeft de ideale ligging voor een geslaagd bezoek aan Oostende. Dichtbij het centrum, vlakbij het strand en recht tegenover het Casino: het kan bijna niet beter!

Alle 60 kamers beschikken over een televisie, telefoon en radio. In de badkamer wacht u een bad of douche, toilet en föhn. Op zoek naar een vleugje romantiek? Sommige kamers hebben een prachtig zicht op zee! In de buurt zijn een heleboel gezellige eetgelegenheden die u kan verkennen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Dankzij de bushalte aan het station, kan u makkelijk de omgeving ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de Visserskaai. Hier vindt u kraampjes met al het goede van de zee. En lekker vers! Driemaster Mercator is een schip dat vandaag dienst doet als museum. U vindt hem in de jachthaven. In Domein vindt u enkele sporen van de twee wereldoorlogen. Houdt u van winkelen? Dan mag u de Kapellestraat niet overslaan! Het historische Brugge ligt op een klein half uurtje rijden en is zeker een bezoekje waard. En natuurlijk mag een dagje strand niet ontbreken tijdens uw verblijf!

BannerKustonline

Geef uw mening

*

  |