Appartement van Jetairfly in Middelkerke met uitzicht op zee

Uitzicht op zee: dat is een van de trekkers van dit appartement in Middelkerke in Vlaanderen. Wilt u eropuit met uw gezin, of met vrienden? Dan is dit appartement op de bovenste verdieping van een appartementencomplex ideaal voor u. Deze vakantiewoning heeft aan de zijkant een panoramisch uitzicht op de Noordzee en dat zorgt voor een adembenemende ambiance.

Middelkerke terras

Alles erop en eraan

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien Er kunnen maximaal vier personen in dit appartement. De vakantiewoning heeft een oppervlakte van zo’n 25 vierkante meter als het gaat om de woonruimte en er is ook nog een maisonette deel dat 12 vierkante meter telt. Er is een woonkamer met slaapstoel te vinden en een televisie met dvd- en cd-speler, een open keuken met allerlei voorzieningen en een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De badkamer heeft een heerlijk ligbad, waar u in kunt genieten na een dagje vertier aan het strand. Is het nog een beetje frisjes, dan kunt u de elektrische verwarming aan doen. Het appartement is in prima staat, zeker omdat het in 2007 helemaal gerenoveerd is. Allerlei praktische faciliteiten zijn aanwezig. Een van de mooiste punten van deze vakantiewoning is het grote terras van maar liefst 24 vierkante meter. Het terras ligt op het zuidoosten en is voorzien van comfortabel tuinmeubilair. Dat wordt genieten!

Middelkerke keuken

 

In de omgeving

Wilt u een (mid)dagje fietsen, dan kunt u gratis gebruik maken van twee fietsen. Bijvoorbeeld om naar het gezellige centrum van Middelkerke te fietsen. Hier bent u al in een paar minuten! Verder is de zee vlakbij, boodschappen doen kan in de buurt, er is een golfbaan in de buurt, evenals openbaar vervoer, een restaurant en mogelijkheden om uit te gaan. Een bezoekje aan Middelkerke is zeker de moeite waard. Na wat relaxmomentjes in uw vakantiehuis bent u in een mum van tijd in het centrum. Er is een casino te vinden, evenals een mooie kerk, de Sint-Willibrorduskerk. Het is een parochiekerk met een oude toren, die nog helemaal oorspronkelijk is. Ook het gemeentehuis is een mooie bezienswaardigheid.

Middelkerke strand

Lekker naar het strand Vanaf uw appartement aan zee bent u uiteraard zo bij het strand. U kunt er heerlijk genieten van het strandleven. Leg uw handdoekje uit en genieten maar! Is het nog niet zo mooi weer, dan kunt u lekker uitwaaien op het strand en kijken naar de golven op de Noordzee. In elke tijd van het jaar is het goed te doen op het strand in Middelkerke!

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |