Op en top genieten in een vakantiehuis van Jetairfly in Westende

Of u nu gezellig met z’n tweetjes op vakantie gaat of juist met een hele groep, een vakantiehuis in Westende in Vlaanderen is altijd een goed idee. In dit vakantiehuis kunt u met maximaal zes personen genieten van al het moois dat Westende en omgeving te bieden hebben. Even lekker weg met uw partner, het gezin, familie of een groep vrienden! België is dichtbij Nederland, maar u ervaart zeker het echte vakantiegevoel tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Westende.

Westende gevel

Genoeg te doen in de omgeving
Het vakantiehuis ligt in een vakantiedorp genaamd Marinapark. U vindt het aan de rand van Westende. Het is een goede uitvalsbasis om de regio te ontdekken, want Oostende ligt maar tien kilometer verderop en een tripje naar Brugge is ook geen slecht plan, want deze stad ligt op 25 kilometer van Westende af. Geniet er onder meer van de vele chocoladewinkeltjes en van de historie die deze stad te bieden heeft. Zo kunt u na een nacht goed slapen in uw vakantiehuis heerlijk uitgerust op pad gaan om het hele gebied te verkennen.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Wilt u liever in de buurt blijven, dan is het strand altijd nog een optie voor een dagje rust en vertier. Het strand ligt slechts anderhalve kilometer van het vakantiedorp af! Niet zo verwonderlijk, want Westende is een echte badplaats. Het centrum is niet ver van de kust af en dat maakt dat het een fijn gevarieerd dorp is waar iedereen zich zal vermaken. Bezoek een van de restaurants die het dorp rijk is of flaneer over de boulevard. Westende heeft alles in zich voor een heerlijke strandvakantie, zeker met zo’n fijn vakantiehuis om in te verblijven!

Westende speeltuin

 

Luxe inrichting in vakantiehuisje
Want dat het fijn toeven is in een vakantiehuis in dit vakantiedorp, dat is zeker. Bijvoorbeeld op het terras met zitje, waar u ‘s ochtends heerlijk kunt ontbijten bij mooi weer en is het ‘s avonds fris, dan kunt u binnen genieten van een knus samenzijn in de woonkamer. De woning is helemaal nieuw en de inrichting mag gerust luxe worden genoemd. En u heeft er alle ruimte met uw gezelschap, want het huisje telt maar liefst een oppervlakte van 70 vierkante meter.

Westende strand

Er zijn twee slaapkamers, er is een badkamer met een heerlijk ligbad en er is een keuken. Kinderen komen ook zeker aan hun trekken op dit vakantiepark. Er is een speeltuintje te vinden op het Marinapark. Wilt u boodschappen doen, dan kunt u dit doen op nog geen halve kilometer van het park af en wil iemand van uw gezelschap graag paardrijden, dan kan dit ook in de buurt, evenals tennissen en het doen van watersporten. Verder is er een restaurant in de directe omgeving.

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |