Comfort en strandvertier met appartement van Jetairfly in Westende

Comfort en strandvertier gaan hand in hand als u dit mooie appartement in Westende in Vlaanderen huurt. Het licht namelijk heel dicht bij het strand Sint-Laureins, zodat u in een mum van tijd bij de Noordzee bent en lekker kunt genieten van al het moois dat de kust op deze plek in België te bieden heeft. Dit appartement is geschikt voor maximaal zes personen, dus of u nu met uw partner bent, uw gezin of met een groep vriendinnen – in dit comfortabele vakantiehuis weet u zeker dat u helemaal tot rust komt, alleen al door de verkwikkende zeelucht.

Westende huiskamer

Allerlei comfort
Het appartement is te vinden op de eerste verdieping van een geheel nieuw appartementencomplex, dat voorzien is van een lift. De duinen liggen op maar 300 meter van het vakantiehuis af. De accommodatie is voorzien van allerlei comfort, zoals een woonkamer met een modern tintje, een open keuken, een lekkere slaapbank voor twee personen en een eethoek. Om comfortabel te kunnen zitten is er een eettafel voor zes personen en ook zijn er twee fijne fauteuils te vinden.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Die luxe is ook terug te zien in de televisie. Er wordt in dit appartement slimme digitale tv geboden met Ambilight Telenet. Eigen muziek afspelen? Dat kan met Bluetooth! U merkt: dit appartement is van alle gemakken voorzien. Ook in de keuken, waar aan de meest praktische faciliteiten gedacht is, inclusief een vaatwasser zodat u tijdens uw vakantie niet af hoeft te wassen. Er zijn twee slaapkamers met allebei een tweepersoonsbed en in de badkamer vindt u een douche, toilet en wastafel. Heeft u kinderen, dan hoeft u niet veel mee te nemen naar dit appartement. Er is namelijk gedacht aan een kinderbedje, een kinderstoel en mocht het nodig zijn, dan is er een voedingskussen aanwezig voor moeders met echte kleintjes. Voor wat oudere kinderen is er een spelcomputer aanwezig.

Westende golfbreker

En is het erg warm? Gebruik dan gerust de ventilator die in het appartement staat. Ook de buitenruimte mag niet onvermeld blijven. Het appartement heeft een fijn balkon/ terras met een zithoek, voor heerlijke ontbijtochtenden of fijne avonden bij zonsondergang. En komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren op een eigen parkeerplaats. Verder is er een afgeslote ruimte aanwezig voor fietsen.

Westende ontdekken
Vanuit uw appartement kunt u als u dat wilt Westende ontdekken. De badplaats is een perfecte bestemming voor gezinnen met kinderen. Zij kunnen naar hartenlust spelen op het strand, terwijl u in alle rust ligt te genieten van het zonnetje. Is het tijd om te eten, dan kunt u dat doen bij de strandbar met terras. Ook leuk: een duinwandeling maken! Dit appartement is de perfecte uitvalsbasis, want het ligt heel centraal.

Westende strand

Het station ligt op een afstand van 300 meter, evenals de veerboothaven. Met het openbaar vervoer bereikt u het appartement heel gemakkelijk en ook een restaurant zit in de buurt. En bent u een fan van watersport? Ook dit is mogelijk in de directe omgeving van deze royale vakantiewoning.

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |