Comfortabel appartement op ideale locatie in Oostende bij Jetairfly

Als u wilt genieten van een vakantie aan de Belgische kust en daarbij alle comfort wilt hebben die u thuis ook heeft, dan is dit appartement in Oostende een uitstekende keuze.

Oostende huiskamer

Het in 2015 gebouwde vakantie-appartement kijkt uit op de jachthaven van Oostende en bevindt zich vlak bij het centrum van deze bruisende kustplaats. Het is geschikt voor een verblijf met maximaal vier personen en het hele jaar door te gebruiken.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Ruim appartement voor vier personen

Dit vakantiehuis ligt op de hoek van de tweede verdieping van een recent opgeleverd wooncomplex. In het complex is voorzien van een lift, waar u gebruik van kunt maken.

Het appartement heeft een ruim woonoppervlak van circa 66 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers aanwezig: één slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed (1,80 meter breed) en in de andere slaapkamer staat een stapelbed. Ook zijn er twee aparte badkamers in de woning, waarvan er één voorzien is van een douche en de andere een ligbad heeft.

Oostende slaapkamer

Het balkon van het appartement is naar het zuiden gericht. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de jachthaven van Oostende, waar zich vooral zeilboten bevinden.

Voorzien van alle comfort

De woning is voorzien van alle comfort. Er is een volledig uitgeruste en moderne keuken met koffiezetapparaat, oven, koelkast, magnetron en keramische kookplaat. U heeft de beschikking over kabeltelevisie en er is wifi in de hele woning. Uiteraard ontbreekt andere huishoudelijke apparatuur niet: zo zijn er onder meer een strijkijzer en stofzuiger aanwezig.

Oostende keuken

De vloerverwarming in dit appartement zorgt ervoor dat u hier ook buiten de zomerperiode aangenaam kan verblijven. Tevens kunt u de in het appartement aanwezige fitnessapparatuur kosteloos gebruiken.

Fraaie ligging aan de Belgische kust

De ligging van dit appartement is fraai te noemen: het is centraal gelegen in Oostende, terwijl het strand en andere recreatiemogelijkheden toch zeer nabij zijn.

Zo bent u met een korte wandeling van 300 meter al op het strand van Oostende. Voor kinderen is er een zwembad en speeltuin in de omgeving, op ongeveer 250 meter afstand. Vlakbij de vakantiewoning bevinden zich alle faciliteiten die u nodig heeft. De dichtstbijzijnde levensmiddelenzaak vindt u op circa 100 meter. Ook vindt u in de directe omgeving van het wooncomplex gezellige uitgaansgelegenheden zoals cafés en restaurants. Ook kunt u uitstekend in de omgeving winkelen.

Ook voor sportieve vakantiegangers is er genoeg te vinden in de omgeving van dit appartement. Zo treft u een tennisbaan en voetbalveld aan op een paar honderd meter afstand. En uiteraard kunt u aan het strand watersporten en bijvoorbeeld surflessen nemen.

strand

Gemakkelijk te bereiken

Het appartement is uitstekend te bereiken, op welke manier u ook naar Oostende komt. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich direct voor de deur. Het treinstation van Oostende ligt op maar 200 meter afstand. Er bevindt zich een openbare parkeergarage op 200 meter van het wooncomplex. Het internationale vliegveld van Oostende ligt op slechts vijf kilometer afstand. En met een aanlegplaats in de jachthaven voor de deur is het natuurlijk ideaal om dit appartement met een boot te bezoeken.

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |