Huwelijksreis tips langs de Belgische kust

Trouwplannen? De huwelijksreis hoeft natuurlijk niet per se duur te zijn. Honeymoon website Huwelijksreis Wijzer heeft voor Kustonline.be een aantal tips op een rijtje gezet voor een heerlijke Belgische huwelijksreis.

Strandhuisjes

Ontspannen in Oostende

Oostende is een populaire badplaats met veel diversiteit. Omdat het o.a. een ‘shopping mekka’ is zal vrijwel iedere bruid hier hoe dan ook genieten. Voor de fijnproever is er ook genoeg te doen in Oostende. Eet bijvoorbeeld eens in toprestaurants St Tropez of Bajatzu. Een ijsje van Gelato Maxzim mag je ook niet missen tijdens de honeymoon. Slapen in Oostende? Een van de best beoordeelde hotels van de stad is Hotel Bero, dat ook nog eens ecologisch verantwoord is. Het bijzondere Thermae Palace hotel is zeker ook interessant om te overwegen.

Knus Knokke

Een andere mooie kustbestemming in België is natuurlijk Knokke. Uiteraard kun je ook in Knokke lekker uitwaaien aan het strand, maar vanuit Knokke breng je bijvoorbeeld ook een bezoek aan natuurgebied Het Zwin. Voor de romantische overnachting boek je lekker een boutique B&B zoals De Laurier of B&B Patrijzenhoek. Willen jullie in Knokke lekker uit eten? Laat je dan verwennen in restaurant Alexandra of in het luxe Cuines 33.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Bijzonder Brugge

Brugge is natuurlijk niet direct een kustplaats, maar met Brugge als uitvalsbasis voor de huwelijksreis ben je wel in korte tijd in Oostende of Knokke. In de historische binnenstad druipt de romantiek er al bijna vanzelf vanaf. Simpelweg ronddolen in deze prachtige stad zorgt voor een fantastisch begin van je huwelijk. Voor wie geld geen rol speelt ga je heerlijk chique uit eten in het Park restaurant. Voor minder geld en met minder poespas is pro Deo ook een bijzonder goed alternatief. Overnachten in Brugge doe je bijvoorbeeld in Hotel van Cleef (aan het water) of iets minder luxe en duur in het Apart hotel met de zeer grappige naam “Bonobo”.

Meer citytrips in België spotten? Kijk dan eens op Vakantiedealz voor goedkope stedentrip aanbiedingen richting Brugge, maar bijvoorbeeld ook naar Gent, Brussel en Antwerpen.

Geef uw mening

*

  |