Prachtig appartement in Westende bij Jetairfly

Heeft u al een tijdje gedroomd van een heerlijke vakantie in Westende? Dan bent u op het juiste adres, aangezien er een prachtig vakantiehuis beschikbaar is aldaar. Het vakantiehuis is voor 4 personen dus het is voor u ideaal om er met een gezin in te kunnen. Wanneer u geen gezin hebt, is het natuurlijk ook mogelijk om met vrienden te gaan. Wat is er nu gezelliger dan lekker knus met elkaar in één huisje te zitten? Een groot voordeel van het vakantiehuis is dat het een ideale ligging heeft nabij het strand. Wanneer u een strandmens bent is dit huisje ideaal. U zit namelijk 150 meter vanaf het strand. U bent er dus binnen een paar minuten als je erheen loopt. Een voordeel is ook nog dat u geweldig uitzicht heeft op het strand vanaf uw appartement. Qua ligging is het kortom ideaal.

WestendeSlaapkamer

Luxueuze inrichting

Wanneer u van TV kijken houdt, is dit appartement eveneens ideaal. Er is namelijk een kabel-tv aangesloten, waarmee u zowel lokale zenders als buitenlandse zenders kunt ontvangen. Heerlijk om even lekker op de bank te hangen, na een middagje strand. Bovendien is het appartement voorzien van een luxueuze eethoek en een slaapbank voor twee personen. Ook in de keuken vindt u alles wat u nodig heeft, om ideale gerechten te maken en de andere luxueuze voorzieningen. Zoals een Senseo, broodrooster, waterkoker en dergelijke apparaten.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De badkamer is ook erg luxe. Een voordeel van de badkamer is dat deze recentelijk gerenoveerd is. Hij is voorzien van een ligbad, een wastafel en een toilet. De vloeren van de badkamer zijn ook betegeld, zoals noodzakelijk is bij een goede badkamer. Qua warmte is ook alles prima voorzien. Het appartement beschikt namelijk over een elektrische kachel. Het appartement is ook voorzien van WIFI met een zeer goede verbinding. En wanneer u geen zin heeft in de zee, kunt u altijd in het gemeenschappelijke zwembad dobberen die ook aanwezig is.

WestendeStrand

Een goede omgeving

Qua omgeving heeft u bij dit appartement ook niets te klagen. Alle benodigdheden zijn vrijwel te voet bereikbaar. Zoals restaurants en andere winkeltjes waar je leuke spullen kunt kopen; of heerlijk een hapje kan gaan eten. Ook zijn er andere leuke bezienswaardigheden aldaar. Zo staat de plaats bekend om zijn jachthaven en zijn er allerlei verschillende visrestaurants. Ook een kapsalon ligt dichtbij, dus u kunt er ideaal een nieuwe kapsel aanmeten. Wanneer u een stukje verder afreist naar Oostende zijn er nog veel meer leuke dingen te beleven. Zo zijn er daar hoogwaardige kledingwinkels, bovendien is er een overdekte speelplaats voor kinderen en is er een bowlingbaan waar u eveneens een gezellige tijd kunt beleven. Deze dingen zijn allemaal zeer gemakkelijk te bereiken, aangezien er een ideale busverbinding bij het appartement gelegen is. Met dit appartement kunt u kortom een unieke tijd beleven en heel veel verschillende activiteiten doen.

WestendeZithoek

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |