Vakantiehuis voor 6 personen in Adinkerke bij Jetairfly

Wanneer u al tijden zin heeft in een vakantie naar Adinkerke, is dit vakantiehuis voor u ideaal. Aangezien er maar liefst 6 personen in kunnen slapen, is het ideaal voor mensen met een grote familie. Of voor mensen die met een grote vriendengroep een gezellige vakantie willen beleven. Het huis heeft een ideale ligging in een vakantiepark waar veel te beleven is. Bovendien is het erg groot. Zo heeft het ruim 85 m² oppervlak, 3 slaapkamers en een badkamer. Een voordeel is dat er ook huisdieren in mogen. Een mooi zandstrand ligt op slechts drie kilometer afstand. Dit is gemakkelijk te bereiken op de fiets. Maximaal 10 minuutjes fietsen.

Adinkerke6Gevel

Goede voorzieningen

Het vakantiehuis is voorzien van een mooie eethoek. Hier kun je met zijn 6-en zitten. Ook is er nog een gezellige zithoek. Deze is voorzien van een houten kachel, wat een erg huiselijke sfeer geeft. Na een intensieve vakantiedag kunt u in het huis ook heerlijk achteruit hangen en genieten van de breedbeeld-TV. Deze heeft een internationale satellietverbinding waarmee je veel internationale zenders kunt oppikken. Ook is er een dvd-speler, zodat u ook met zijn allen een heerlijk filmpje kunt kijken.


Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

De keuken is volledig nieuw, dus als u van koken houdt ben u op het juiste adres. De nieuwe keuken is uitgerust met een oven, inductiekookplaat, microgolf en alle luxe producten die u maar kunt bedenken. Ook hoeft u niet af te wassen, aangezien er een vaatwasser aanwezig is. Ook de badkamer is volledig vernieuwd. Deze heeft een walk-in douche, toilet en een luxe wastafel. Naast dat toilet, is er nog een ander toilet aanwezig in het huis. In alle slaapkamers liggen heerlijke donsdeken, waar u van een heerlijke nachtrust kunt genieten. Heeft u hele jonge kinderen? U kunt kosteloos een babybed krijgen. Buiten is er een heerlijke tuin met een beekje. Ook is er een ruim terras waar u heerlijk kunt barbecueën met zijn allen. Ook is er een tuinsalon waar u heerlijk kunt zitten om van de avondzon te genieten.

Adinkerke6Zithoek

Omgeving

Er is rondom het vakantiehuis veel te doen voor kinderen van jong en oud. Zo is er een speeltuin, tennisveld, basketveld en nog veel meer. Ook kunt u er tafeltennissen. De kinderen kunnen zich er kortom intens vermaken. Houdt u van lekker eten en in het specifiek van mosselen? Dan heeft u geluk. Er is namelijk ook een mosselrestaurant waar je heerlijk kunt genieten van verse mosselen. Voor voorzieningen betreft voedsel en andere activiteiten zit u ook dichtbij. Binnen 2 km zijn er namelijk supermarkten, restaurants, apotheken en bakkers te vinden. Voor het strand moet u iets verder fietsen, maar dit is ook nog gemakkelijk te doen. Binnen drie kilometer bent u namelijk al op het strand. Bent u het type dat ook van culturele activiteiten tijdens de vakantie houdt? Dan is het goed om te weten dat er historische steden zijn te vinden, zoals Veurne. Dit leuke stadje ligt slechts op vijf kilometer afstand van het huisje.

Adinkerke6Tuin

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |