Vakantieappartement van Jetairfly op toplocatie in Oostende

Op een prachtige locatie aan het water is dit vakantieappartement in Oostende in Vlaanderen te vinden. Het complex ligt in een haven, zodat je kunt genieten van de levendigheid die pal voor je deur te zien is. Bootjes, het kabbelende water, langslopende mensen – het is bij deze mooie vakantieresidentie nooit saai! Dat wordt een weekend, midweek of week heerlijk genieten aan de Belgische kust. Het fijne aan deze bestemming is dat er niet zo lang voor gereisd hoeft te worden. En toch heb je het gevoel dat je lekker op vakantie bent, wat je tenslotte ook echt bent!
 
Oostende haven
 
Lekker veel ruimte
Het appartement is geschikt voor maximaal vier personen en telt twee slaapkamers. Met een oppervlakte van 75 vierkante meter heeft iedereen lekker de ruimte in dit appartement op de derde verdieping. Ook voor kinderen is het heerlijk toeven hier, want er is een kinderbedje aanwezig, evenals een knderstoel. Verder is er een lift in het gebouw, dus ook voor mensen die slecht ter been zijn is het appartement te bereiken. De lift is ook handig voor het vervoeren van je bagage, want waarom zou je sjouwen tijdens je vakantie? Neem je je fietsen mee op vakantie, dan kun je deze in de berging in de kelder onderin het complex neerzetten. Je auto parkeer je op ruim 100 meter van het hotel in een openbare parkeergarage.
 

Vakantiebungalows voor het hele gezin aan zee. Waterpret en speelplezier indoor en outdoor. Bekijk de budgetvriendelijke aanbiedingen.
Promo
Hotels aan het strand of midden in de natuur. Gratis verblijf voor kinderen, wellness, gratis WiFi, gratis parking, … Bekijk het aanbod.
Promo
Immobiliën aan de Belgische kust kopen, huren voor een jaar of voor een vakantie? Hier vindt u gegarandeerd uw favoriete stek aan zee!
Promo

Helemaal nieuw
Het fijne van deze vakantiewoning is dat het een compleet nieuw appartement is dat van alle gemakken is voorzien. Aan alles is gedacht. In 2014 is het gebouwd, dus je profiteert van allerlei moderne faciliteiten, zoals een keramische kookplaat en in elke ruimte een aangename verwarming. Dat maakt deze vakantiebeleving nog intenser.

 OostendeKeuken

Dicht bij het strand
Oostende is een gezellige badplaats. Bezoek er een van de vele visrestaurants, neem een kijkje bij het Fort van Napoleon of bij de prachtige Japanse tuinen. Wil je dichter in de buurt van het appartement blijven, dan kun je in de directe omgeving vissen, bowlen en midgetgolfen. Niet ver van de vakantiewoning is het station te vinden, een vliegveld, een golfbaan, een zwembad, een speeltuin, een tennisbaan, watersportmogelijkheden, fiets- en kanoverhuur en een surfverhuur. En niet te vergeten het strand, waar Oostende om bekend staat! Op slechts 900 meter vanaf het appartement ligt de zee al. Op je balkon ruik je de zeelucht misschien al wel. Zie je jezelf al liggen in het rulle zand? Terwijl de kinderen zandkastelen aan het bouwen zijn? 

OostendeSlaapkamer

Vervelen hoeft niet
Kortom: in Oostende is genoeg te doen en te zien. Wie zich toch nog verveelt tijdens zijn of haar vakantie, kan altijd nog naar het Noordzeeaquarium, het mooie zeilschip Mercator met al haar charme of het kunstmuseum Mu.ZEE met onder meer werk van jonge Vlaamse kunstenaars.

Meer vakantiehuizen van Jetairfly aan de Belgische kust

Geef uw mening

*

  |